Mamma till Keylah

Kesoplättar.

  
Keylah & jag gjorde kesoplättar till middag idag. Första gången vi smakar det och det gick hem hos båda! Mumsade i oss dom med grädde och hallon. En perfekt frukost/lunch/middag för hela familjen eller om man tex efter LCHF. Try it! 😀 

1 ägg

100 gram keso (1/2 liten burk)

0,75 msk fiberhusk

En nypa salt.

Vi gjorde dubbel sats. 

Mixa allt med stavmixer och klicka ut 4 stycken i panna med kokosfett (utan smak). Stek på ganska svag värme (50%) en relativt lång stund tills botten är fint gyllengul och plättarna stabila nog att vända.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats