Mamma till Keylah

Quality time.

Hey alla fina! 

Jag och lillan har precis bakat chokladbollar som vi ska mumsa i oss till Farmen! Keylah vet vid det här laget att Farmen är väldigt viktigt för mig och om hon vill lyssna på ipaden går hon in i sitt rum för att inte störa. ”Börjar Farmen nu”? Frågar hon. Haha! Thats my girl! 

Jag fick gå hem från jobbet igår då jag fick feber och mådde verkligen inte bra. Inte konstigt med alla basiler som cirkulerar där.. Magsjuka och förkyldning kommer och går hela tiden. Våra stackars små Kottar.. Under kvällen låg jag bara och huttrade och kroppen värkte, men när jag vakna imorse var den borta så imorgon är jag tillbaka på jobbet.

Keylah har varit på förskolan och haft det kul som alltid! Idag när jag kom satt ena pedagogen och lyssnade på musik med alla prinsessor som sjöng med till Let it go haha! Så sött! Hur är det på förskolorna där era barn går, använder dom sig av ipads där? Vad tycker ni om det? 

Ska snart hoppa in i en dusch och göra oss redo för kvällen. Keylah verkar redan trött och nuförtiden somnar hon tidigare då dom har slutat vila på förskolan. Tummen upp! Nu är det bara den där förbaskade nappen som ska bort! 

Ta hand om er! ♡ 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats