Mamma till Keylah

Härlig långhelg!

Godmorgon! 

Sitter framför Nyhetsmorgon och dricker min frukostsmoothie och Aloe Gel! 

Nu dag 8 av 9 får jag knappt ner smoothien, blir snabbt mätt! Däremot njuter jag verkligen av middagen senare på dagen 🙂 Nu är det bara 2 dagar kvar och jag mår bra! Kommer berätta mer när min C9 resa är helt slut! Jag ser iallafall emot att fortsätta tänkte på min hälsa med bra kost och mina favoriter från Forever!  

 Vi har haft en lång och skön helg! Keylah var hos sin mormor från i torsdags till lördag. Dom hade gjort massa kul, lekt i parken, vart ute i skogen med katten, målat och pysslat. Mormor är bäst! 

Själv har jag vart hemma, städat, fixat, tvättat och faktiskt njutit av lite tid för mig själv. Så otroligt skönt att kunna göra saker utan att hela risk bli avbruten. Fixade även mina ögonfransar i torsdags kväll hos en tjej som heter @lashesbyzara på Instagram, supertrevlig och duktig tjej som finns i Vega! 

I fredags fixade jag med massa ”roliga” papper som jag sedan skickade in. Livet som arbetssökande.. Nu börjar ångesten stiga, men jag kör på och gjorde något kul på fredagskvällen ist för att deppa. Åkte hem till min Emma och gick sen vidare ut och dansade! Finns det något bättre än att dansa? Jag lovar jag kan stå i flera timmar utan att sätta mig ner, jag mår så bra utav det!  

   
På lördagen var vi bjudna till min faster 70-årsfest där det bjöds på champagne och god plockmat! Nästan hela släkten var där och det var kul att träffa alla igen! Idag är dagen hon fyller år, så grattis till dig älskade faster!  

 Igår hade vi en överraskningsbabyshower för min vän Matilda som snart är beräknad med sitt andra barn. Som vi längtar! Hon blev väldigt övertalad och glad! Det var uppdukat med massa bakverk och gottis som alla mumsa i sig. Väldigt trevligt! 

 Oj blev ett långt inlägg! Men vi har gjort en hel del roligt dessa dagar 🙂 Hoppas att ni mår bra och får en bra vecka! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats