Mamma till Keylah

C9.

Jag MÅSTE bara berätta om den populära 9-dagars kuren från Forever som ger otroligt bra resultat! En kickstart för att gå ner dom där extra kilona som envisas. Eller om du vill göra en förändring i ditt liv, äta sundare, må bättre och få mer energi? För det får du garanterat efter 9 dagar med C9. Perfekt när man har fött barn, slutat amma och vill få bort dom där gravidkilona. Eller efter sommarens alla gottigheter.

Tänkte berätta lite mer vad C9 är och hur man går till väga.
Som jag skrev så är det ett 9 dagars program som hjälper till att snabbt gå ner några kilon och centimeter på hela kroppen. Man får med dom produkter man behöver, en handbok som du ska följa dag för dag, tips på recept, hur mycket kalorier du får äta, osv. Om man följer handboken helt och hållet så kommer man bli otroligt nöjd med sina resultat! Det bästa är att man får en helt annan energi efteråt och känner en skillnad inifrån och ut och förhoppningsvis känner att man vill fortsätta leva ett sundare liv och gå vidare med en bra kost och bra produkter från Forever. Jag har flera vänner som tagit steget och kört programmet och lyckas så bra! Så roligt! Snart är det min tur! Det bästa med produkterna som finns med är att dom är helt ekologiska och naturligt odlade. Alltså inga konstiga tillsatser, inget socker. Bara en boost av vitaminer, kallpressad Aloe Vera, fibrer och mineraler. Finns i choklad eller vanilj smak.

I boxen får du med allt detta:
Forever Aloe Vera Gel® x 2
Forever Ultra® Chocolate x 1
Forever Fiber™ x 1
Forever Therm™ x 1
Handbok x1
Måttband x1

4284_C9_SE_Chocolate

Vill bara visa upp ett exempel på ett resultat, före och efter bilder med C9. Denna tjej, Petra har verkligen lyckats! Totalt gick hon ner 3,5 kg och -22 cm på kroppen. Grymt eller hur? Vill man så kan man! Det är bara att bestämma sig och C9 finns för att hjälpa till i den tuffa starten.

IMG_9574

Vill du veta med om C9? Eller om produkter man får med? Då kan du kontakta mig på min affärssida på Facebook: Facebook.com/MartinaErikssons. Kolla även där för mer inspiration eller på min instagram @Healthylifestylebymartina. Man kan även söka på #c9 så får man se massa inspirerande för och efter bilder på personer som gjort kuren. YOU CAN DO IT!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats