Mamma till Keylah

Torsdag

Blev ändrade planer för min brorsa och hans fru som skulle hit idag, tråkigt nog, så vi åt ist på Chop chop när vi ändå var och handlade på Willys. Keylah tjatade hela tiden ”chop chop! Chop chop!” och ni kan ju ana hur gulligt det låter 🙂 Vi mumsade i oss och gick sen hem. Dusch, förberedning och film i vanlig ordning när vi kom hem. Sen har vi målat naglarna och så fina så! Hade behövt tvätta men alla tider var upptagna..

Jobb och dagis avklarat även idag. Keylah har haft det bra och vart ute och klättrat på snöhögar och vart inne och målat. Haha hon och hennes kompisar står alltid och vinkar i fönstret och rusar ut och kramar mig och ropar ”Keylahs mamma!”. Idag undrade fröknarna om jag skulle ta med mig allihop haha!

Jobbet gick bra, fick hoppa mellan båda avdelningar och det funkade, men lite stressigt i vissa tillfällen. Fick även veta att jag blir månadsanställd från och med måndag, yey! Känns skönt 🙂 En dag kvar, sen tar vi helg som bjuder på besök och kalas!

Avslutade kvällen med Lyckliga gatan som var lika grymt även denna gång. Linda Pira var med och satte en ny hit! Älskar detta program, ett måste varje onsdag. Kollar ni?

Natti natti ♡

(null)

(null)

(null)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats