Mamma till Keylah

En bra dag!

Idag har det varit en allmänt bra dag. Kände mig lite piggare imorse och allt flöt på på jobbet. Mitt resursbarn är sjukt så igår och idag var jag med resten av gruppen. Igår var det bara jobbigt. Men fick roligare uppgifter idag och umgicks en del med dom minsta som jag älskar!

Keylah var i skogen med dagis och letade efter trollet, men hittade inget. Men hennes dag hade varit bra och hon har nu börjat vara med på uppevilan där dom läser, ser på film eller lyssnar på sagor. Dock somnade hon en stund när jag hämtade henne, men det gjorde inget för mig för jag fick en del gjort. Ringde bla Försäkringskassan och fick nu veta vad jag får i bostadsbidrag för denna lägenhet. En stor lättnad! Kan säga att mitt konto ekade efter jag hade betalt månadens räkningar med bara lön för ca 2 veckor efter massa ledighet. Men det får gå. Kommer få bostadsbidraget retroaktivt så det löser sig.

Har ätit middag, diskat ett berg och städat undan lite då min bror och havs tjej kommer hit imorgon och äter middag med oss. Första gången dom ser vårt nya hem. Ska bli trevligt!

Jag har verkligen inte orkat blogga dom sista dagarna. Har mått väldigt dåligt och haft ångest och varit helt slut. Men förhoppningsvis orkar jag blogga mer framöver och dessutom svara på era frågor och önskemål.

Nu tar tröttheten över igen och sömnen kallar! Lillan har precis somnat vid min sida ♡ Hoppas på en lika bra dag imorgon. Godnatt!

(null)

(null)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats