Mamma till Keylah

På bättringsvägen

Vilken otroligt seg dag vi har haft. Jag är fortfarande förkyld och hängig och har sjukanmält mig imorgon också. Men ska försöka komma iväg och jobba på torsdag iaf! Känns inte alls bra att vara borta från jobbet, men vad ska man göra? Är man sjuk så är man.. Keylah mår iaf helt bra igen och ska få komma tillbaka till sina kompisar på dagis imorgon, vilket hon ser fram emot! Hon blir så uttråkad av att sitta hemma med mamma flera dagar i rad. Sen är det snart helg igen och vi åker till mamma och övernattar där 🙂 Ska bli så mysigt och skönt att komma hemifrån lite! Jag ska även till psykologen på fredag, som inte blev av förra veckan. Då ska Keylah va med mamma.

Idag har vi varit allmänt sega och inte gjort så mycket. Kom ut lite och handla på ÖoB då jag behövde tvättmedel. Tvättade några maskiner och är äntligen klar med all tvätt som jag har hållit på med i 2 veckor haha! Fast tvätt tar ju aldrig slut egentligen haha 😛

Sedan har vi bara ätit, vilat, kollat på film och badat. Keylah var så trött nu och jag med så vi gick och la oss för jag trodde klockan var mycket mer, fast den var bara halv 6. Hon somnade och sover än, får väl se om hon vaknar något eller om hon fortsätter sova natten ut. Vill inte att det ska bli för jobbigt imorgonbitti, men hon behöver ju inte börja allt för tidigt på dagis heller.

Well well inte så mycket mer att berätta om dagen. Just nu sitter jag och kollar på Kardashians, som jag glott på väldigt mycket dom här dagarna haha!

Natti natti fina ni! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats