Mamma till Keylah

Vårt hem

Nu har vi bott i vårt nya hem ca 3 veckor. Tiden har gått väldigt fort och vi börjar känna oss hemma. Fortfarande en del som man stör sig på, men det går att leva med. Några möbler, förvaring, tavlor och prydnader ska upp. Problemet är bara hur vi ska få hem det jag behöver köpa. Men det löser väl sig på något sätt!

För er som inte vet, bodde vi i porten bredvid innan, ca 1 år. Vi hyrde i andra hand vilket vi gör nu också. Jag har länge letat efter första hand men det krävs många år i kö och en bra inkomst. Jag fortsätter att leta men tills vi hittar vårt eget funkar det här bra och jag är tacksam att vi har tak över huvudet. Är så glad att vi fick stanna kvar i stanna område, samma gata och här i Haninge där vi har dagis och jobb. Ibland har man tur! 🙂 Vart bor ni? Hur bor ni? Hus, radhus, lägenhet? Ert drömboende? Berätta! E

Tänkte iaf visa er hur lägenheten ser ut nu. Iaf några delar av den! Gillar verkligen uteplatsen, där kommer vi hänga mycket till våren och sommaren!

IMG_0133-0.JPG

IMG_0339.JPG

IMG_0341.JPG

IMG_0342.JPG

IMG_0343.JPG

IMG_0344.JPG

IMG_0345.JPG

IMG_0346.JPG

Vad tycks? Den är liten men gullig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Ser jättemysigt ut, vi har en hyreslägenhet. En tvåa men söker större. Bor i Gävle. Svårt att hitta något att hyra, finns inte alls så mycket och inget riktigt kö system utan man får poäng varje dag. Vi bor i ett hyreshus högst upp. Stor fin balkong men som sagt en liten tvåa och nu börjar det bli trångt..
    Eran uteplats är ju toppen, skulle också vilja bo på nedrebotten men det är svårt att få något sånt.

    1. martinaaas

      Ja det är litet och mysigt! Ja jag gillar uteplatsen 🙂 Längtar tills det blir lite varmare! Låter mysigt iaf, trivs ni i Gävle? Har du några barn? 🙂 Här är det också supersvårt att hitta ett boende!

stats