Mamma till Keylah

Hejdå magsjuka!

Efter ett dygn med magsjuka mår jag nu bättre. Jag som trodde att jag skulle klara mig undan. Men nepp. Keylah blev också bättre efter 1 dygn med spya och ont i magen. Nu har hon ätit dåligt hela helgen och vart lite hängig och även vart lite förkyld så hon har inte vart 100% bra. Jag led verkligen igår när jag vaknade på morgonen och kände det där hemska illamåendet. Spydde flera gånger och satt i soffan från att jag vaknade tills att vi skulle gå och lägga oss. Jag kunde inte röra på mig. Sved till i magen och mådde så fruktansvärt illa. Ni som vart magsjuka ni vet!

Mamma och Keylah gick ut till parken och till centrum där dom gick till både leksaksaffären och djuraffären som Keylah önskat! Sist åt dom varsin hamburgare och handla lite innan dom kom tillbaka till mig och Keykah skulle direkt berätta om det dom gjort och visade upp ett ritblock med prinsessor på som hon fått av mommo. Gullrumpan!

Mamma lagade efter god rotfruktssoppa som passad mig perfekt när jag mådde illa. Så svårt att veta vad man kan äta och inte. Inget stekt, inget fettigt eller sött. Bara kokt. Så drack mesta bara blåbärssoppa under dagen.

Mådde bättre under kvällen och kände hur jag fick tillbaka lite energi och kunde busa lite med Keylah. Gick och la oss rätt tidigt då alla var trötta. Idag är vi hemma för att bli 100% friska och utvilade, så får vi se hur vi gör imorgon eftersom man egentligen ska vara hemma 48 timmar efter man har spytt sist.

Idag har jag så mycket energi och vill göra allt haha! Ska ta och fixa lite scones snart som inte blev gjort igår. Keylah ligger och kollar på Ipaden och mamma sover fortfarande. Känns s otroligt tråkigt att helgen blev förstörd av sjukdomar men nu blir veckan kort och är så glad att mamma har vart här med oss och hjälpt till!

Hoppas ni har haft en trevlig helg (utan sjukdomar)! ♡

IMG_0275.JPG

IMG_0285.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats