Mamma till Keylah

Fråga och svar!

Fråga:
Hej Martina. Jag undrar hur du har hamnat i situationen som ensamstående. Hur är relationen idag med söta keylahs far och vad hände egentligen? Var det givet att det skulle bli att man hamnar i en ensamstående roll som mamma?Väldigt fundersam.. Tacksam för svar. Du har en fin familj.

Svar:
Hey Sera!
Tack för din kommentar och frågorna.
Det som hände för min del var att det gick lite för fort mellan mig och hennes pappa. Vi hann knappt lära känna varann och allt blev bara kaos. Jag tyckte om honom och ville gärna bilda familj. Jag kände mig redo men inte han. Mycket bråk, missförstånd, lögner och sånt som förstörde mellan oss. Att jag blev ensamstående var inget jag ville, men för mig var det inget alternativ att göra abort, det var en stor gåva för mig att bli gravid.

Just nu är jag och hennes pappa bra vänner, vi har länge försökt bygga upp ett nytt förtroende för varann och lagt allt gammalt skit bakom oss för Keylahs skull. Och vi har lyckats bra. Inte alls perfekt men jag är väldigt glad för den relation vi har idag och framförallt för Keylahs skull som får ha sin mamma och pappa vid sig.

Hoppas du blir nöjd med svaret! Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats