Mamma till Keylah

Andy’s lekland

Hey på er! Idag spenderade vi dagen med Matilda och Alicia på Andy’s lekland i Länna. Det var lagom mycket folk där och barnen kunde leka för fullt. Favoriten blev en lång, kurvig rutschbana som dom vågade åka helt själva, 100 gånger om. Modiga tjejer måste jag säga, som själv knappt vågar åka något! Vi vuxna flyger ju iväg haha! Var där några timmar och busade, barnen hade jättekul och speciellt i slutet när vi skulle gå därifrån, då skulle dom minsann inte sluta leka, så vi lät dom åka några gånger till. Träffade även på Annika och hennes familj med lilla Kevin som blivit 1 månad. Jätte söt! Blev lite bebismys som gjorde mig ännu mer bebissugen. Finns inte så mycket där för dom små och dom större barnen tar över lite och visar inte alltid respekt mot dom små, vilket stör mig lite. Så går nog hellre till något annat, större lekland nästa gång. Andys i Sickla är större och har lite mer att bjuda på, vad jag kommer ihåg. Sen finns det väl något lek och bus där också, eller? Har ni några bra tips på lekland i Stockholm? 🙂

Dagen var iaf trevlig och det var skönt att komma hemifrån lite. Och Keylah fick leka med min kompis som hon tjatat om hela dagen sen jag sa att vi skulle träffa dom haha! Sötungar!

Väl hemma blev det mat och film, sen somnade Keylah för en stund sen. Men hon lär ju vakna om en stund då vi vänt på dygnet en del. Jag kollar på Bingolotto och är avis på alla som vinner. Ringde nyss in en 10 årig flicka som vann 1 miljon! Fatta vilken lycka!  Jag måste också börja spela Bingolotto haha.. Har lite ångest över att ledigheten snart är över, men ska ta vara på dom sista dagarna och träffa lite vänner och kanske familjen. Det är iaf ljust nu på dagarna och lite varmare, vilket gör dagarna lite lättare.

Bjuder på lite suddiga bilder från dagen! Ciao ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats