Mamma till Keylah

Nu är allvaret igång

Hey!

Igår blev planerarna ändrade då jag fick reda på att det var introduktion för Matematiker kl 17.00, så jag fick be mamma komma hit och va med Keylah medan jag gick till skolan.

Kan säga att det kändes mindre bra att sitta vid skolbänken igen. Kände mest ångest. Matten är sjukt svår som jag alltid tyckt, därför jag måste göra om den. Tyvärr fanns det ju bara flex kvar så man måste fixa allt själv utan hjälp om man inte kan komma på kvällskursen. Så det blir tufft. Vi kommer ha nationellt prov + yttligare 3 prov. Blev skoltrött redan igår och ifrågasatte mig hur jag ska klara detta. Även läraren sa att det är tufft att plugga på distans. Men jag kommer försöka iaf. Satte mig imorse och plugga ca 10 tal. Det är sjukt svårt men man känner även en gnutta stolthet när man förstår. Det är bara att hålla huvudet högt och göra sitt bästa!

Idag är första svenska lektionen som håller på ca 2 timmar. Så ska dit snart! Keylah är med mamma som även som över så Keylah slapp dagis idag också. Men imorgon är det dags för henne! Hoppas det går bra!

Visst känner man att hösten är på g? Det är verkligen höst i luften och graderna börjar sjunka. Jag sitter faktiskt och fryser lite och det ger ju olika känslor. Tråkigt att sommaren är över och ledigheten. Men också skönt med svalare luft. Jag fyller ju även år nästa månad och blir då 23 år!! Låter lite gammalt tycker jag haha 😛

Men ni får ha en trevlig tisdag! Själv längtar jag redan efter helg! ♡

IMG_1126.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats