Mamma till Keylah

Snart blöjfri!

Keylah börjar på riktigt bli blöjfri! Hon går på pottan flera gånger om dan, gör nr 1 och 2. Gjorde nr 2, 2 gånger idag! Hon säger till varje gång och nu när vi skulle sova kände hon att hon ville gå på pottan fast hon hade blöja på sig, helt otroligt! Då fick hon det och ja hon kissade. Min stora duktiga tjej!

Jag som trodde potträning skulle var hur jobbigt som helst. Tänkte länge ”hur ska vi börja”, ”ska hon gå utan blöja”? MM. Men jag gjorde det helt spontant en morgon, satte henne på pottan utan blöja när jag visste att hon var kissnödig. Och så kissade hon och blev hur stolt som helst och fick massa beröm. Det får hon fortfarande varje gång! Efter det tyckte hon att det var så roligt och har fortsatt nästan varje dag. Jag är otroligt stolt och lättad!

Tror inte man ska ta det på största allvar och tvinga fram det utan börja lite spontant och roligt. Ha en potta hemma i badrummet ett tag och låta det bli en kul sak att bara sitta där och härmas. Tillslut förstår dom och det kommer automatiskt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats